Thursday, January 10, 2019

Forutsattningar For Ett Bra Dack



Vad gör ett däck bra? Enligt min mening är det den ständiga utvecklingen, vilket är resultatet av omfattande forskning och testning. Alla bra däcktillverkare kommer att satsa mycket pengar för att prova däck för att ständigt försöka utveckla bättre däck. Säkerhet, bättre slitage och bättre grepp tenderar att vara de viktigaste målen. När det gäller vinterdäck är testningen ännu mer kritisk och inte alla har rätt möjligheter att göra det.

Oavsett vilket däck du vill köpa, måste du göra din forskning för att säkerställa att du får ett bra däck. Däcktester som utförs av biltidningar tenderar att ge dig en indikation på hur bra däck fungerar under vissa förhållanden.

Numera har du EU-däckmärkning som ger dig svar på tre däckrelaterade frågor: rullmotstånd, vilket innebär bränsleeffektivitet, bullerutsläpp, vilket innebär att ljudnivån och det våta greppet visar hur bra däcket är när du bromsar.

Ett bra däck har byggts solitt och slitbanans design har optimerats för de utmaningar som du kommer att möta.

För fler tips om däck av hög kvalitet, besök: https://www.nokiantyres.se/

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

När Dubbdäck Är Det Bästa Valet

Dubbdäck är det bästa valet när du kör mycket på is och hårdpackad snö, särskilt i områden som ofta kräver kedjor. Andra områden so...